Samarbetsparnter (länkbyte)

Här kan du dela kommande kulturhändelser i Sverige!
Det enda du behöver göra för att få ha en länk här, är att dela vår länk vår hemside-adress (länkbyte),
www.svenskakulturnyheter.se på er hemsida.

För att få ha en länk hos oss, ska er hemsida representera Svenskt kulturliv!
Länkar som läggs ut här; Teaterpjäser/konserter i Sverige, konstnärliga utställningar i Sverige, evenemang och föreläsningar inom biblioteksvärlden i Sverige, informationslänk till bibliotek, Svenska böcker (boktips), skriv- och illustratörstjänster inom kultur (företag), kulturupplevelser i Sverige, sportevenemang i Sverige och mässor i Sverige.

Länkarna hittar du sedan här!
 

Exempel hur annons-länken kan se ut: 
Hänvisning till (hemsideadress www. _ _ _ _.se)   som presenterar teaterföreställningar i Sverige, t ex Borlänge.

Skicka din länk här!
Skriv till Svenska Kulturnyheter här nedanför och skriv ditt önskemål av länk som du vill ska finnas här.
Jag försöker höra av mig till dig inom 48 timmar!

Hälsningar Ann-Helen Ranén

 

  • Här skriver du "Gratis-annonslänk"
  • Här skriver du hemsideadressen jag ska länka till, t ex teaterföreställning och teaterföreställningens namn och var i Sverige teaterföreställningen är. Jag kontaktar dig när jag har fått Ditt meddelande!

Dagens datum: 4/12. 2017

Hej kära vänner!
Jag vill meddela er att nyhetsbrevet på Svenska Kulturnyheter kommer igång senare än beräknat, tidigast sommaren 2018 eftersom jag ff. inte mår riktigt bra efter bilolyckan.. Jag har också fått andra hälsobekymmer, så därför måste jag ta det lite lugnt ett tag framöver.
Foto- och dikttävlingen "Månadens kulturbild & dikt" kommer att utses varje år istället för varje månad. Veckans specialdikter (längre dikter) kom inte igång nu i höst som jag hade trott från början. Jag meddelar er när det blir aktuellt igen.Svenska Kulturnyheter har fått fotografer till evenemanget Väderbilder från Sverige
7 augusti 2016 startade Susanne Vivenius och Agneta Hellman "Väderbilder från Sverige" på vår Facebooksida. Agneta och Susanne tar väderbilder från Sverige varje dag som de sedan lägger in på vår facebooksida. Och det gör de varje söndag. Efter det har det kommit fler fotografer till oss.

Varmt välkomna kära vänner! :)

Här hittar du information om våra fotografer


Ann-Helen Ranén

ann-helen.ranen@svenskakulturnyheter.se