Dagens datum: 4/12. 2017

Hej kära vänner!
Jag vill meddela er att nyhetsbrevet på Svenska Kulturnyheter kommer igång senare än beräknat, tidigast sommaren 2018 eftersom jag ff. inte mår riktigt bra efter bilolyckan.. Jag har också fått andra hälsobekymmer, så därför måste jag ta det lite lugnt ett tag framöver.
Foto- och dikttävlingen "Månadens kulturbild & dikt" kommer att utses varje år istället för varje månad. Veckans specialdikter (längre dikter) kom inte igång nu i höst som jag hade trott från början. Jag meddelar er när det blir aktuellt igen.Svenska Kulturnyheter har fått fotografer till evenemanget Väderbilder från Sverige
7 augusti 2016 startade Susanne Vivenius och Agneta Hellman "Väderbilder från Sverige" på vår Facebooksida. Agneta och Susanne tar väderbilder från Sverige varje dag som de sedan lägger in på vår facebooksida. Och det gör de varje söndag. Efter det har det kommit fler fotografer till oss.

Varmt välkomna kära vänner! :)

Här hittar du information om våra fotografer


Ann-Helen Ranén

ann-helen.ranen@svenskakulturnyheter.se

Nyhetsbrev

Vill du ha tips och nyheter om kultur, evenemang, design och skrivande? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev. Det allra första nyhetsbrevet skickas ut den 1 december, sedan kommer ett i månaden. Bakom nyhetsbrevet står Svenska Kulturnyheter. Ibland kommer det att dyka upp några trevliga tips via mina samarbetspartners så häng med oss på äventyr!

Innehåll:
• Månadens kulturbild och dikt
• Kulturnyheter från Sverige...
• Sportnyheter
• Information om kommande konstutställningar, konserter, teaterföreställningar och mässor
• Tävlingar, erbjudanden och annat som är på gång
• Nyheter och tips om design och skrivande

Gratis nyhetsbrev 1 gång/mån.

 Nyheter!

Dagens datum: 31/8 2015
 

Hej alla prenumeranter och alla som följer oss :)
Tyvärr måste jag meddela att nyhetsbrevet inte kommer den 31 augusti för jag har råkat ut för en bilolycka (whiplashskada) och måste ta igen mig i några veckor framåt. Så nästa nyhetsbrev kommer inte ut förrän 1 dec 2015. Uppdateringarna av våra nöjen på sidan Konst & Utställningar kommer jag att uppdatera allt eftersom orken finns. Detsamma gäller även sportsidorna m.m.
Månadens kulturbild & dikt kommer dock att koras på hemsidan varje månad som vanligt.

Ann-Helen Ranén på Svenska Kulturnyheter