Trevlig helg! #dagensord

2 april 2016 « Tillbaka

Detta inlägg satt jag in på min Facebook igår. Fick en utmaning (eller kände mig utmanad) av en vän @ilenna63 och jag kände på en gång att den var som klippt och skuren för mig. Har ju haft det lite eländigt de sista månaderna. Först bilolyckan förra hösten och i januari fick jag konstiga anfall i vänster del av huvudet med värk och bortdomning m.m. Fick remiss till magnetröntgen och idag fick jag svar att jag har en cysta på vänster sida av sköldkörteln. Nu blir det blodprovstagning på ämnesomsättningen, får se vad det ger. Det är tur man har en vän som bryr sig när allting stormar. Ha en fin dag allihopa! ♡ / Ann-Helen Ranén
________________________________________________________________
Kom igen tjejer, anta utmaningen! Om du har en man i ditt liv som hjälper dig ge balans till din värld, som inte är perfekt men han är perfekt för dig, som jobbar hårt och gör allt för dig, som får dig att skratta men även gör dig galen, som är din bästa vän och ibland din enda vän, som du vill bli gammal med, och som du är tacksam över och verkligen avgudar - låt honom få en stund att veta hur bra han är och sätt detta på din status. (kopiera, klistra in detta och lägg till en egen bild)
❤❤❤
PS. Dessa ord (sms) fick han av mig igår. "Hur många änglar finns det? Många, men en av de är Du och har förändrat mitt liv till det positiva och det är mer än nog. Tack för att Du finns :) Jag älskar dig." DS.

Länkar